Huschka neem beveiligingsbedrijf Gloseco over

Huschka neemt Gloseco over!

Huschka Groep neemt Gloseco over

Met ingang van 10 oktober 2022 neemt Huschka Groep het beveiligingsbedrijf Gloseco over. “Met deze overname krijgen wij er een hele mooie portefeuille bij”, stelt Emill de Waal, algemeen directeur van Huschka Groep. “Gloseco heeft 500 voornamelijk particuliere klanten in Wassenaar.”

Marian en Piet van de Kaa hebben Gloseco zeventien jaar geleden opgezet en laten groeien naar een brede portefeuille. Nu is de stap gezet om het beveiligingsbedrijf over te laten nemen door Huschka Groep. “Wij kennen de Huschka Groep als een zeer betrouwbare en innovatieve partner en hebben dan ook geen enkele bedenking om onze diensten aan de Huschka Groep over te dragen”, stelt Piet van de Kaa.

Integrale veiligheidsoplossingen
De inmiddels vierde overname verschaft Huschka Groep een verhoogde dekkingsgraad in het Groene Hart. Doelstelling van Huschka Groep is het bieden van integrale veiligheidsoplossingen. “Niet alleen op fysiek niveau, met surveillance en alarmopvolging, maar ook op technisch vlak met de mogelijkheden vanuit onze VideoToezichtCentrale”, geeft Emill de Waal aan.

Raakvlakken met Gloseco
Bij een mogelijke overname kijkt Emill de Waal altijd naar raakvlakken met een beveiligingsbedrijf. “In dit geval gaat het om het gebruiken van elektrische auto’s, goed werkgeverschap en Gloseco bevindt zich ook in ons werkgebied.”

Overnemen van personeel
Emill de Waal heeft reeds aangegeven de diensten van Gloseco op dezelfde manier voort te zetten. Het kantoor in Wassenaar blijft gehandhaafd. Ook neemt Huschka Groep het personeel, onder wie beveiligingsexpert Marc van de Kaa, over. “Door de overname van ons personeel blijft ook de grondige kennis en ervaring met onze cliënten in stand”, aldus Piet van de Kaa.

Foto: Op de foto van links naar rechts Marc de Kaa Gloseco en Emill de Waal Eigenaar Huschka Groep #surveillance #beveiliging #duurzaaminzetbaar #duurzaamondernemen #