Ontruimingsplan

Beschikt uw bedrijfspand al over een volledig ontruimingsplan op maat?

Huschka Groep maakt graag voor u een ontruimingsplan op maat. Wij ontzorgen u volledig zodat u uw medewerkers perfect voor kan bereiden op een mogelijke ontruiming.

Huschka ontruimingsplattegrond achtergrond

Ontruimingsplan NEN 8112

Een cruciaal onderdeel van een goede brandveiligheid is een ontruimingsplan op maat. Een goed ontruimingsplan kan er namelijk voor zorgen dat uw medewerkers in veiligheid gebracht kunnen worden tijdens een calamiteit. Met een gedegen ontruimingsplan weten mensen precies hoe ze op een goede en veilig manier het bedrijfspand kunnen verlaten. Dit kan tijdens een noodsituatie veel paniek en onrust voorkomen.  Om ervoor te zorgen dat onze ontruimingsplannen van hoge kwaliteit zijn maken wij alleen maar ontruimingsplannen conform de wettelijke NEN norm: NEN 8112. Deze norm stelt eisen waaraan een ontruimingsplan moet voldoen. Door het volgen van deze eisen zijn onze ontruimingsplannen eenvoudig leesbaar voor iedereen. Wilt u meer informatie over onze ontruimingsplannen of wilt u een ontruimingsplan op maat ontvangen, neem dan contact met ons op!

Huschka ontruimingsplan, noodverlichting

Wettelijk verplicht

Ontruimingsplannen zijn onmisbaar in elk bedrijfspand, winkelcentrum, zorginstelling, parkeergarage, etc. Omdat uw medewerkers hierdoor precies weten wat ze moeten doen tijdens een ontruiming, zoals wie heeft de leiding, wie vangt de noodhulpdiensten op, welke vluchtroutes zijn er, hoe verloopt de communicatie, etc. Dit is dan ook de reden dat de ARBO wet werkgevers, pandeigenaren etc. verplicht om in het bezit te zijn van een ontruimingsplan die voldoet aan de NEN 8112. Aangezien u als pandeigenaar of werkgever verantwoordelijk bent voor een gezonde en veilige omgeving. Als u niet beschikt over een ontruimingsplan dan riskeert u een hoge boete en kunt u de veiligheid van uw werknemers en bezoekers niet garanderen. Wij van Huschka Groep nemen deze taak graag van u over, zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Daarentegen weet u zeker dat u een ontruimingsplannen ontvangt die voldoet aan de wettelijke eisen.

Huschka instructeur maakt een ontruimingsplan

Een offerte op maat ontvangen?

Beschikt uw bedrijfspand, winkelcentrum, parkeergarage, etc. ook al over een ontruimingsplan? En wilt u dat Huschka Groep u ontzorgd met het maken van ontruimingsplan? Vraag dan direct een offerte op maat aan!
Huschka Safety Services

Onze overige Veiligheidsdiensten

Huschka ontruimingsoefening

Ontruimingsoefening

Voert u al minimaal één keer per jaar een ontruimingsoefening uit? Hierdoor weet uw personeel precies hoe zij moeten ontruimen.
Huschka beheerder BMC

Beheer brandmeldinstallatie

Huschka verzorgt de verplichte maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt van deze taak.

Kwalitatieve ontruimingsplannen

De kwaliteit van onze ontruimingsplannen staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste maken wij alleen maar ontruimingsplannen volgens de wettelijke eisen. Ten tweede hebben wij jarenlange ervaring in het maken van ontruimingsplannen, waardoor wij precies weten wat u nodig heeft. Ten derde houden wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden met ons bent. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze service nog beter maken.

Alle ontruimingsplannen op 1 plek!

Alle aangemaakte ontruimingsplannen kunt u terug vinden in het klantenportaal van Huschka of in uw mailbox. Hierdoor heet u altijd inzicht in uw ontruimingsplannen. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal, zoals: klachten, afspraken, facturen, etc.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsdiensten, zoals: het beheer van brandmeldinstallatie, verschillende veiligheidsopleidingen en het onderhoud aan blusmiddelen. Veder zijn wij uw veiligheid specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een veiligheidsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka monteur voert visuele controle uit op noodverlichting

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”