Veiligheidsopleidingen

Huschka is de specialist in het geven van verschillende veiligheidsopleidingen

De afgelopen jaren heeft Huschka de medewerkers van meerdere bedrijven voorzien van BHV, EHBO, VCA, etc. Hierdoor wordt het een stuk veiliger op de werkvloer, aangezien uw medewerkers precies weten wat zij moeten doen in elke situatie.

Huschka instructeur spreekt cursisten vriendelijk toe

Alle veiligheidsopleidingen op 1 plek

Huschka Groep kunt uw personeel certificeren voor BHV, VCA, EHBO, Code 95 en nog veel meer, dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Het hebben van BHV’ers op de werkvloer is ook nog eens wettelijk verplicht, dus voorkom een hoge boete en gezeur met uw verzekering. Als u kiest voor Huschka dan krijgt u meer dan alleen veiligheid op de werkvloer:

  • Alle opleidingen inzichtelijk op één platform.
  • BHV cursussen afgestemd op uw wensen en situatie.
  • Persoonlijk contact.
  • Eén aanspreekpunt.
Huschka Safety Services

Al onze veiligheidsopleidingen

Huschka safety Services BHV opleiding

BHV basisopleiding

Volg de cursus BHV basis en behaal uw BHV certificaat.
Huschka BHV opleiding

BHV herhalingscursus

Volg de BHV herhalingscursus en verleng uw BHV certificaat.
Huschka EHBO bij kinderen

EHBO bij werken met kinderen

Wilt u ook eerste hulp kunnen verlenen bij kinderen? volg dan onze cursus!
Huschka VCA opleiding

VCA Basis of VOL

Behaal uw VCA Basis of VOL certificaat door onze opleiding te volgen!
Huschka beheerder BMC

Beheerder BMI

Leer binnen één dag hoe u een brandmeldinstallatie moet beheren.
Huschka innovatief

Overige veiligheidsopleidingen

Huschka Groep verzocht nog veel meet opleidingen, bekijk ze hier!

Verschillende veiligheidsdiensten combineren?

Als u wilt dat uw personeel volledig en goed opgeleid wordt dan kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende veiligheidsopleidingen. Dan weet u personeel precies hoe zij veilig moeten handelen in elke situatie, dit bevorderd de veiligheid op de werkvloer voor de gehele organisatie! Als u kiest voor de veiligheidsopleidingen van Huschka:

  • Dan weet u personeel ten eerste precies hoe zij moeten handelen bij een ontruiming van uw bedrijfspand en hoe zij een kleine brand zelf kunnen blussen. Dit leren zij tijdens de cursus bhv basis en bhv herhaling.
  • Ten tweede is uw personeel ook in staat om eerst hulp te verlenen bij ongevallen aan collega’s, bezoekers, klanten etc. Tijdens de cursus EHBO leren zij alle kneepjes van het vak, zodat zij ten alle tijden eerste hulp kunnen verlenen.
  • Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een van onze overige opleidingen. Als uw medewerkers bijvoorbeeld werkzaam zijn op een bouwplaats dan moeten zij over een geldig VCA diploma beschikken. Maar wij geven bijvoorbeeld ook agressie trainingen, dan weet u personeel precies hoe zij moeten handelen tijdens een agressieve situatie.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan stellen wij samen een voordelig opleidingsplan op.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”