Overige veiligheidsopleidingen

Huschka Groep is de specialist op het gebied van verschillende veiligheidsopleidingen

Naast onze populaire opleidingen zoals, Basis- en herhalingen BHV, EHBO bij werken met kinderen, VCA en beheerder BMC geven wij nog meer veiligheidsopleidingen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een AED/BLS cursus, EHBO van het Oranjekruis en agressie training.

Huschka instructeur spreekt cursisten vriendelijk toe

De opleidingen van Huschka

De kwaliteit van onze cursussen staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een veiligheidstraining moeten geven. Ten tweede houden wij na elke cursus een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u als opdrachtgever aangeven of u tevreden bent met onze cursussen. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij cursussen nog beter maken. Wilt u ook een veiligheidscursus bij Huschka volgen neem dan contact met ons op.

Huschka instructeur legt uit hoe je een brandblusser moet gebruiken

Onze overige opleidingen

Bij Huschka kunt u nog veel meer veiligheidsopleidingen volgen. Zo kunt u bij ons terecht voor de opleidingen: AED/BLS cursus, EHBO Oranjekruis en Agressie training. Het maakt niet uit welke opleiding u volgt. Als u de opleiding met een voldoende afrond dan loopt u altijd aan het einde van de dag met een officieel certificaat de deur uit. Dit kan een certificaat zijn van Huschka zelf, maar ook van het Oranjekruis of het NIBHV. Het is maar net welke cursus u heeft gevolgd en wat voor soort certificaat u nodig heeft. Maar welke cursus u ook volgt, als u kiest voor de veiligheidsopleidingen van Huschka dan weet u zeker dat u goed opgeleid wordt.

Huschka cursist maakt een officieel BHV examen

Onze overige veiligheidscursussen

Huschka AED/BLS opleiding

AED/BLS cursus

Tijdens deze cursus leert u hoe u op een veilige manier een AED kan gebruiken?
Huschka Groep geeft agressie trainingen

Agressie training

Tijdens deze cursus leert u hoe u op de beste manier om kan gaan met een agressieve situatie.
Huschka EHBO producten

EHBO Oranje Kruis

Na het behalen van deze cursus bent u in staat om eerst hulp te verlenen.

Alle certificaten op 1 plek!

Nadat u de cursus bij Huschka Groep heeft gevolgd en met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in al uw veiligheid cursussen. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal van Huschka, zoals: klachten, afspraken, facturen, andere certificaten etc.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals: BHV herhaling, Basis BHV, EHBO voor kinderen, VCA Basis of VOL, beheer brandmeldinstallatie, Agressie training, EHBO Oranjekruis, AED/BLS en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka instructeur laat zien hoe je AED elektroden aan moet brengen

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”