Heterdaadkracht

Heterdaadkracht verhogen met camera verificatie

Als u kiest voor de camera verificatie van Huschka Groep dan verhoogt u de heterdaadkracht bij uw bedrijf, winkel, bedrijventerrein, winkelcentrum, zorginstelling en woonhuis. Door het gebruik van Live View staan wij altijd in verbinding met de politie meldkamer. Zodra wij een verdacht situatie in en rondom uw pand constateren dan delen wij direct de camerabeelden met de politie. Hierdoor krijgen zij een beter beeld van de situatie en wordt de pakkans hoger.

Huschka teamleider meldkamer werkzaamheden

Hoe werkt Heterdaadkracht?

Wanneer er een alarmmelding binnenkomt zal de operator in de meldkamer direct de beelden van de aanwezige beveiligingscamera’s bekijken. Zo zijn wij in staat binnen 1 minuut een verificatie uit te voeren. Bij bijzonderheden worden de beelden via Live View doorgezet naar de meldkamer van de politie. De politie kan op basis van de beelden direct actie ondernemen, heeft kennis van de situatie ter plaatse en een signalement. Ook onze surveillant wordt door de operator op de hoogte gesteld van de situatie ter plaatse tijdens het aanrijden. Door een goede samenwerking tussen de operator, surveillant en politie zijn we in staat snel en adequaat te reageren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er geen bijzonderheden te zien zijn. In dat geval kunnen we de melding direct afsluiten of zal de surveillant ter plaatse gaan voor herstel van het alarmsysteem. Wilt u meer weten over onze dienst ‘Heterdaadkracht’ neem dan contact met ons op.

Huschka centralist bekijkt camerabeelden.

De voordelen van Heterdaadkracht

Een operator kan videobeelden uitkijken en binnen 1 minuut zien of er een calamiteit is. Niet alleen een inbraak, maar dit kan bijvoorbeeld ook een brand zijn. De aanrijtijden variëren binnen Huschka tussen de 5 tot 25 minuten.  Qua snelheid is een operator altijd in het voordeel en daarmee zullen vervolgstappen bij calamiteiten ook altijd eerder genomen kunnen worden. Hierdoor kunnen we schade bij een inbraak, brand of andere calamiteit zeer beperken. En door de snelheid van de opvolging vergroten we de pakkans van inbrekers, brandstichters of andere kwaadwillenden.

Het uitkijken van de beelden door een operator kan voorkomen dat een surveillant nodeloos moet uitrukken met de bijbehorende kosten. Door de verificatie binnen 1 minuut kan vervolgschade worden beperkt. Een inbreker heeft niet de tijd om alles te doorzoeken, een brand kan sneller worden geblust en een gesprongen waterleiding kan veel sneller worden verholpen.

Huschka beveiliger zoekt inbreker met zaklamp.

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook uw woonhuis, bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats of winkelcentrum beveiligen tegen inbraak, vandalisme, overvallen en diefstal? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan en verhoog de heterdaadkracht rondom uw bedrijf.
Huschka Groep meldkamer, alarmcentrale

Wat is er nodig voor Heterdaadkracht?

Om gebruik te maken van ons product ‘Heterdaadkracht’ voor uw bedrijf of woning zijn er een paar elementen noodzakelijk.

Uiteraard is er een alarmsysteem nodig dat ongewenste situaties binnen uw object detecteert. Daarnaast moeten er beveiligingscamera’s aanwezig zijn, inclusief een beveiligde verbinding met onze Meldkamer.

99% van alle A-merk beveiligingscamera’s kunnen wij aansluiten op de VideoToezichtCentrale. Uiteraard kunnen wij vooraf met uw installateur overleggen, zodat u zeker weet het gehele proces vlekkeloos verloopt. Heeft u nog geen installateur? Wij brengen u graag in contact met geselecteerde partners die u graag helpen met de beveiliging van uw object.

Meer weten over Heterdaadkracht?

Wij zijn enthousiast over ‘Heterdaadkracht’ en wij helpen u graag met de implementatie van dit product voor uw object. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie:

Huschka meldkamer teamleider aan het werk

Gerelateerde diensten

Huschka alarmen ontvangen

Ontvangen van alarmen

Als uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen wij deze melding ontvangen en verwerken.
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Snelle aanrijtijden op al uw alarmmeldingen.

Alle videomeldingen op 1 plek!

Als de operator tijdens zijn dienst een actie uitvoert dan verwerkt hij al zijn werkzaamheden, bijzonderheden, etc. in een ‘cameramelding’. Al deze camerameldingen kunt u als klant terugvinden in het klantenportaal van Huschka Groep of uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de beveiliging van uw bedrijfspand. Maar in het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

Kwalitatieve camera verificatie

De kwaliteit van onze camera verificatie staan bij ons op nummer 1. Als er verbeterpunten zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze service nog beter maken. Daarom houden wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze camerabeveiliging. Een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit verbeteren!

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, camerabeveiliging, ontvangen van alarmen, etc. Wij zijn uw veiligheid specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een beveiligingsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • Betrouwbare en regionale beveiliging.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”