Winkelbeveiliging

Specialist op het gebied van winkelbeveiliging

Met de winkelbeveiliging van Huschka Groep wordt uw winkel of winkelcentrum voorzien van professionele beveiligers, waardoor uw werknemers en klanten beschermt worden tegen calamiteiten en uw goederen tegen diefstal en vernieling. Wij leveren winkelbeveiligers in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart.

Huschka winkel en winkelcentrum beveiliging

Winkelbeveiliging op maat

Huschka Groep is de specialist in het beveiligen van winkels en winkelcentra. Wij zijn actief in de regio’s Leiden, Duin– en Bollenstreek, Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Westland en Het Groene Hart. Aangezien Nederland het hoogste aantal winkeldieven heeft is het beveiligen van uw winkel of winkelcentrum heel belangrijk. Als u dit goed geregeld heeft dan voorkomt u veel onnodige schade en extra kosten. Al onze winkelbeveiligers zijn geschoold en beschikken door jarenlange ervaring over gespecialiseerde kennis. Hierdoor weten zij precies hoe zij moeten handelen in elke situatie, daarom zijn wij de nummer 1 in het beveiligen van verschillende soorten winkels van supermarkten tot winkelcentra. Wilt u meer informatie over winkelbeveiliging of wilt u een winkelbeveiliger inhuren? Neem dan contact met ons op. Dan stellen wij gezamenlijk een beveiligingsplan voor uw winkel of winkelcentrum op.

Huschka winkelbeveiliger loopt controleronde

Wat is winkelbeveiliging?

Onze winkelbeveiligers zorgen voor preventieve en proactieve veiligheid in uw winkel of winkelcentrum. Dit doen wij door het beschermen van bezoekers, medewerkers en eigendommen tegen vandalisme, diefstal, overlast en andere calamiteiten. Vooral tegen diefstal treden onze winkelbeveiligers op, aangezien dit een van de grootste oorzaken is van een onveilig gevoel in en winkel. Maar onze winkelbeveiligers voeren nog veel meer werkzaamheden uit, zo zorgen zij voor brandpreventie, grijpen ze direct in als een verdachte situatie zich voordoet, verlenen zij EHBO wanneer dit nodig is, ze lopen op regelmatige en willekeurige tijden verschillende controlerondes, etc. Dus wilt u de beveiliging van uw winkel of winkelcentrum goed regelen? Kies dan voor Huschka.

Beschikt uw winkel of winkelcentrum ook over camera’s? Dan kunnen deze 24/7 uitgekeken worden vanuit onze meldkamer. De operator stuurt onze beveiliger of politie dan aan bij een gevaarlijke of verdachte situaties.

Huschka winkelbeveiliger pakt AED voor noodsituatie.

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook nog deze week uw winkel of winkelcentrum beveiligen tegen diefstal, vandalisme, overlast of overige calamiteiten? Vraag dan direct een offerte op maat aan en verhoog het veiligheidsgevoel in u winkel of winkelcentrum.
Huschka winkelsurveillant beveiligt winkel

Voordelen van winkelbeveiliging

Het beveiligen van uw winkel of winkelcentrum heeft meerdere voordelen:

  1. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze winkelbeveiligers lopen tijdens hun dienst meerdere controlerondes om de veiligheid in en rondom het pand te garanderen. U kunt zelf bepalen hoeveel controlerondes er tijdens een dienst gelopen worden. Wij maken deze inzichtelijk in de dagrapportages met behulp van klokpunten, dan kunt u precies zien waar en wanneer onze winkelbeveiliger zich begaf.
  2. Het bijhouden van sleutel- en porto/telefoon uitgifte. Onze winkelbeveiligers verwerken alle uitgiftes in hun dagrapportage, hierdoor weet u precies wie wat nog in zijn bezit heeft.
  3. Het uitvoeren van brandrondes om calamiteiten tijdens en buiten openingstijden te voorkomen. Onze winkelbeveiligers controleren of er brandgevaarlijke situaties zijn. Hierdoor kunt u uw winkel of winkelcentrum altijd met een gerust hart achterlaten..
  4. Het uitvoeren van EHBO bij ongevallen. Al onze winkelbeveiligers zijn in het bezit van een geldig BHV certificaat en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Dit scheelt fysiek letsel en zelfs levens!
Huschka winkelbeveiliger vult dagrapportage in

Onze overige objectbeveiligingsdiensten

Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilige bouwplaats voor iedereen! Voorkom onnodige schade, diefstal en overlast op uw bouwplaats.

Dagrapportages op 1 plek

Alle rapportages van onze winkelbeveiligers zijn ten alle tijden inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de beveiliging van u winkel of winkelcentrum. In het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

De kwaliteit van onze winkelbeveiliging

Kwaliteit van onze winkelbeveiligers staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze winkelbeveiliging. Een verbeterpunt op een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit van onze winkelbeveiliging in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: alarmopvolging, camerabeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, bouwbeveiliging etc. De reden dat wij uw veiligheid specialist zijn is het volgende:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • Betrouwbare en regionale beveiliging.
  • Wij zijn onafhankelijk.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”