Ontruimingsplattegrond

Beschikt uw bedrijfspand al over een ontruimingsplattegrond?

Huschka Groep maakt graag voor u een ontruimingsplattegrond op maat. Wij ontzorgen u volledig voor dit verplichte ARBO onderdeel.

Huschka ontruimingsplattegrond achtergrond

Ontruimingsplattegrond NEN 7010

Ontruimingsplattegronden zijn tekeningen van uw bedrijfspand waarop alle vluchtroutes zichtbaar zijn. Het is van belang dat deze ontruimingsplattegronden op strategische plaatsen hangen en op elke verdieping aanwezig zijn. Hierdoor kunnen uw medewerkers, bezoekers, cliënten etc. ten alle tijden zien hoe zij het bedrijfspand veilig moeten verlaten in het geval van een noodgeval. Om ervoor te zorgen dat onze ontruimingsplattegronden van hoge kwaliteit zijn maken wij alleen maar plattegronden conform de NEN normen: NEN 7010 en NEN 1414. Door het volgen van deze eisen zijn onze ontruimingsplattegronden eenvoudig leesbaar voor iedereen. Wilt u meer informatie over onze ontruimingsplattegronden of wilt u een ontruimingsplattegrond op maat ontvangen, neem dan contact met ons op!

Huschka Ontruimingsplattegrond volgens de wettelijke eisen

Wettelijk verplicht

Ontruimingsplattegronden zijn onmisbaar in elk bedrijfspand, winkelcentrum, zorginstelling, parkeergarage, etc. Aangezien hierdoor u medewerkers en bezoekers ten alle tijd de nooduitgang kunnen vinden tijdens een noodsituatie. Dit is dan ook de reden dat de ARBO wet werkgevers, pandeigenaren etc. verplicht om zichtbaar op elke verdieping een ontruimingsplattegrond aan de muur te hebben. Aangezien u als pandeigenaar of werkgever verantwoordelijk bent voor een gezonde en veilige omgeving. Als u niet beschikt over de juiste ontruimingsplattegronden dan riskeert u een hoge boete en kunt u de veiligheid van u werknemers en bezoekers niet garanderen. Wij van Huschka Groep nemen deze taak graag van uw over, zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Daarentegen weet u zeker dat u alleen maar ontruimingsplattegronden ontvangt die voldoen aan de wettelijke eisen, NEN 7010 en NEN 1414.

Huschka ontruimingsplattegrond

Een offerte op maat ontvangen?

Beschikt uw bedrijfspand, winkelcentrum, parkeergarage, etc. ook al over een ontruimingsplattegrond? En wilt u dat Huschka Groep u ontzorgd met het maken van een ontruimingsplattegrond? Vraag dan direct een offerte op maat aan!
Huschka Safety Services

Onze overige veiligheidsdiensten

Huschka beheerder blusmiddelen

Onderhoud blusmiddelen

Controleert u al maandelijks uw blusmiddelen? Huschka kunt deze taak van u overnemen, waardoor u altijd over goede blusmiddelen beschikt.
Huschka beheerder BMC

Beheer brandmeldinstallatie

Huschka verzorgt de verplichte maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt van deze taak.

Kwalitatieve ontruimingsplattegronden

De kwaliteit van onze ontruimingsplattegronden staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste maken wij alleen maar ontruimingsplattegronden volgens de wettelijke eisen. Ten tweede hebben wij jarenlange ervaring in het maken van ontruimingsplattegronden, waardoor wij precies weten wat u nodig heeft. Ten derde houden wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden met ons bent. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze service nog beter maken.

Digitale versie

Nadat wij de ontruimingsplattegronden hebben opgehangen sturen wij ze ook nog digitaal naar u toe via het klantenportaal van Huschka. Hierdoor heeft u ten alle tijden een digitale versie van uw ontruimingsplan, dat is wel zo handig als er eentje van de muur verdwijnt. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal, zoals: klachten, afspraken, facturen, etc.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsdiensten, zoals: het beheer van brandmeldinstallatie, verschillende veiligheidsopleidingen en het onderhoud aan blusmiddelen. Veder zijn wij uw veiligheid specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een veiligheidsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka monteur voert visuele controle uit op noodverlichting

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”