Huschka instructeur legt cursisten uit over brandveiligheid

Overige Veiligheidsopleidingen

De kwaliteit van onze cursussen staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een veiligheidstraining moeten geven. Ten tweede houden wij na elke cursus een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u als opdrachtgever aangeven of u tevreden bent met onze cursussen. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij cursussen nog beter maken. Wilt u ook een veiligheidscursus bij Huschka volgenĀ neem dan contact met ons op.

Opleidingen met een officieel certificaat

Als u een veiligheidscursus volgt bij Huschka Groep dan krijgt u altijd een officieel certificaat aan het einde van de cursus, mits u de cursus met een voldoende afrondt. Dit kan een certificaat zijn van Huschka zelf, maar ook van het Oranjekruis of het NIBHV. Het is maar net welke cursus u volgt en wat u nodig heeft. Dus als u voor een van de veiligheidscursussen van Huschka Groep kiest dan weet u dat u goed wordt opgeleid en dat u aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uitloopt.

Al Onze veiligheidscursussen

  1. AED/BLS Cursus
  2. Agressie training
  3. EHBO Oranjekruis
  4. VCA Basis of VOL
  5. Beheer brandmeldinstallatie