Alarmopvolging

Snelle aanrijtijden, altijd in de buurt

De specialist in alarmopvolging in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart.

Huschka surveillance auto's op een rij

Snelle alarmopvolging

Huschka verzorgt alarmopvolging in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart. Om ervoor te zorgen dat uw panden goed beveiligd zijn is een snelle alarmopvolging cruciaal. De snelheid en doeltreffendheid waarmee onze beveiligers een alarmmelding afhandelen, zorgt ervoor dat de schade beperkt blijft! Huschka Groep heeft een strak en goed protocol voor alarmopvolging, hiermee garanderen wij dat onze beveiliger de juiste handelingen uitvoeren bij uw pand. Daarnaast verwerken onze surveillanten al hun werkzaamheden in een alarmbriefje, waardoor u ten alle tijden de acties van onze surveillanten terug kunt lezen. Wilt u meer informatie over alarmopvolging neem dan contact met ons op.

Huschka Surveillant bedient alarmsysteem

Alarmopvolging, hoe werkt het?

Uw alarmsysteem geeft een alarmmelding af, deze alarmmelding komt binnen bij de meldkamer waarop u bent aangesloten. Deze meldkamer geeft de alarmmelding door aan onze eigen meldkamer. Vervolgens geeft onze centralist de alarmmelding door aan de dichtstbijzijnde mobiele surveillant. Waarop de betreffende surveillant direct op uw pand aanrijdt. Aan de hand van de afgesproken afspraken handelt de surveillant de melding af. Als het lijkt op een raken inbraakmelding dan wordt ook de politie gewaarschuwd. Vervolgens zullen de mobiel surveillant en de politie uw bedrijfspand doorzoeken, zodat de inbreker opgepakt kan worden. Als laatste verwerkt de mobiel surveillant al zijn werkzaamheden in een alarmbriefje, deze stuurt hij gelijk uw kant op. Hierdoor kunt u altijd terug lezen wat er precies gebeurt is.

Huschka surveillant zoek vanuit zijn alarmopvolging auto naar inbreker

Direct een offerte op maat aanvragen?

Wilt u ook nog deze week de alarmopvolging van uw bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats of winkelcentrum door de surveillanten van Huschka uit laten voeren? Vraag dan direct een offerte op maat aan en verhoog de heterdaadkracht rondom uw bedrijf!
Huschka mobiel surveillant aanvang dienst

Afhandeling alarmopvolging

De mobiele surveillant handelt de alarmopvolging melding af aan de hand van een strakke richtlijn. Zodra hij aankomt inspecteert hij als eerst het pand. Hij controleert hierop inbraakschade en eventuele aanwezige verdachte personen. Als er geen aanwijzingen zijn van een inbraak dan betreedt de surveillant uw pand en controleert hij het alarmsysteem. Vervolgens onderzoekt hij de oorzaak van de alarmopvolging, schakelt het alarmsysteem weer in en sluit het pand af. Als laatste stelt de surveillant een rapport in het klantenportaal te vinden is. Verder krijgt u nog een rapport van de betreffende melding per mail binnen.

Alarmopvolging met inbraak schade

Als de surveillant tijdens het afhandelen van de alarmopvolging melding inbraakschade of verdachte personen in het pand constateert, dan schakelt hij direct de politie in. De surveillant handelt volgens de instructies van de politie en zal nooit alleen het object betreden. Verder overlegt de surveillant met een door u aangewezen contactpersoon. Ook kan hij een monteur begeleiden voor een eventuele reparatie van ramen of deuren. Als laatste sluit de surveillant het pand af en schakelt hij het alarm weer in, zodra de politie het pand heeft vrijgegeven.

De snelste alarmopvolging

Huschka Groep streeft ernaar om de snelste te zijn in alarmopvolging, daarom streven wij ernaar om een alarmopvolging snel in gang te zetten. Desondanks dient de surveillant zich wel te houden aan de verkeersregels. Maar dit zorgt er niet voor de surveillant niet snel aanrijdt, doorgaans zijn onze mensen net zo snel ter plekke als de politie. Huschka Groep heeft een gemiddelde aanrijtijd van 20 minuten.

Huschka surveillant schijnt zaklamp op gebouw

Onze overige beveiligingsdiensten

Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Voor iedereen op de werkvloer een hoog veiligheidsgevoel!

Alle alarmmeldingen zichtbaar op 1 plek

Alle alarmmeldingen die bij u pand plaatsvinden zijn inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u ten alle tijden inzicht in de beveiliging van u pand. In het klanten portaal kunt u bijvoorbeeld het volgende inzien: Beveiligingscodes, instructies, afspraken, documenten, rapportages, alarmmeldingen, klachten, facturen etc.

De kwaliteit van onze alarmopvolging

Een goede kwaliteit van onze alarmopvolging afhandeling staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek, na elke 12e alarmmelding ontvangt u een evaluatie formulier in uw mailbox. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met de afhandeling en wat er eventueel nog beter kan. Een negatieve beoordeling leidt automatisch tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, camerabewaking, diverse veiligheidsopleidingen etc. De reden dat wij uw veiligheid specialist zijn is het volgende:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • Betrouwbare en regionale beveiliging.
  • Wij zijn onafhankelijk.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”