Meldkamerdiensten

Een integrale beveiliging oplossing voor al u meldkamerdiensten?

Wij leveren meerdere meldkamerdiensten, van het ontvangen van alarmen en camerabeveiliging tot het beheren van parkeergarages tot het verifiëren van camerabeelden. Bij Huschka bent u aan het goede adres als u opzoek bent naar een gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC) of videotoezicht centrale (VTC).

Huschka operator controleert een camera melding.

Meldkamerdiensten?

Huschka Groep kan al u meldkamerdiensten voor u op zich nemen. Hierdoor hoeft u zich hier geen helemaal geen zorgen meer over te maken. Wij stellen aan de hand van uw wensen een persoonlijk integraal beveiligingsplan op. Zo kunnen wij u uw alarmen ontvangen en verifiëren. Als er bijvoorbeeld sprake is van een inbraak of brand sturen wij direct onze surveillancedienst en de politie of brandweer aan. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk schade aan uw bedrijfspand, winkel, parkeergarage etc. voorkomen.  Daarnaast zij wij ook in staat om uw camerabeelden 24/7 uit te kijken en kunnen wij op afstand uw parkeergarage beheren. Met de meldkamerdiensten van Huschka kiest u meer dan alleen voor veiligheid!

  • Meldkamerdiensten afgestemd op uw wensen
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Alle meldkamerdiensten inzichtelijk op één platform
Huschka directeur staat voor de uitkijkschermen in de meldkamer

Onze meldkamerdiensten

Huschka alarmen ontvangen

Ontvangen van alarmen

Als uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen wij deze melding ontvangen en verwerken.
Huschka Groep camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Heterdaadkracht verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka camera verificatie

Video verificatie

Als u alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen onze operators met behulp van camerabeelden de melding verifiëren.
Huschka Groep Parkeer beheer

Parkeer beheer

Huschka kan uw parkeergarage of parkeerplaats 24/7 op afstand beheren. Wij kunnen uw slagbomen, speedgates, parkeerautomaten, etc. bedienen.

Verschillende meldkamerdiensten combineren?

Als u wilt dat uw bedrijfspand, parkeergarage, bedrijventerrein, winkelcentrum, etc. van top tot teen beveiligd is dan kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende meldkamerdiensten. Al onze verschillende diensten vullen elkaar aan waardoor de heterdaadkracht verhoogd wordt! Bijvoorbeeld u kiest voor een combinatie van het ontvangen van alarmen, cameraverificatie, camerabeveiliging en alarmopvolging van Huschka:

  • Zodra uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat krijgen onze operators een melding binnen op de meldkamer. Aan de hand van de camerabeelden kunnen zij de melding verifiëren.
  • Indien er sprake is van een rake inbraak, overval of brand sturen onze operators direct onze surveillancedienst en de noodhulpdiensten aan. Hierdoor wordt de pakkans van een inbraak of overval een stuk groter. Daarnaast neemt bij een brand de kans op grote schade resoluut af.

 

Hierdoor is uw pand volledig beveiligd tegen diefstal, vandalisme, inbraak, overvallen, brand en alle overige calamiteiten! Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij stellen dan samen een voordelig beveiligingsplan op.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”