Bouwbeveiliging

Een veilige bouwplaats voor iedereen door jarenlange ervaring

Als u kiest voor de bouwbeveiliging van Huschka Groep dan voorkomt u vertraging en schades op de bouwlocatie. Onze bouwbeveiligers kunnen overdag, ’s nachts en in het weekend ingezet worden. Hierdoor is uw bouwplaats 24/7 beschermt tegen vernieling, diefstal en brand!

Huschka bouwbeveiliger gebruikt porto

Bouwbeveiliging van Huschka Groep

Huschka Groep is de specialis in het beveiligen van bouwplaatsen. Het soort bouwproject maakt niks uit, wij beveiligen het 24/7! Wij beveiligen verschillende bouwprojecten in de regio Leiden, Duin– en Bollenstreek, Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Westland en Het Groene Hart. Een goede beveiliging van uw bouwplaats is zeer belangrijk, omdat het schade en kosten voorkomt. Jaarlijks worden er namelijk miljoenen euro’s aan schade en diefstal aangericht. Omdat bouwplaatsen eenvoudig te betreden en slecht verlicht zijn is het een makkelijk doelwit voor diefstal, vandalisme en overlast. Zeker als het bouwproject zich in de laatste fase bevindt, dan zijn er namelijk veel waardevolle spullen aanwezig die graag door dieven meegenomen worden. Wilt u meer informatie over onze bouwbeveiliging of wilt u bouwbeveiligers inhuren neem dan contact met ons op. Dan stellen wij samen de beste beveiligingsoplossing op voor uw project.

Bouwbeveiliger Huschka voert werkzaamheden uit

Wat is beveiliging in de bouw?

Onze bouwbeveiligers zorgen voor preventieve en proactieve veiligheid op de bouwplaats. Dit krijgen wij voor elkaar door het beschermen van uw medewerkers, bezoekers en eigendommen tegen diefstal en vandalisme. Maar de bouwbeveiligers van Huschka voeren nog veel meer werkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan het lopen van meerdere controlerondes op willekeurige en regelmatige tijden, het bijhouden van bezoekerslijsten, het uitgeven van verschillende sleutels, het lopen van brand- en sluitrondes en het invullen van de dienstrapportage. In deze dienstrapportage verwerkt de bouwbeveiliger alle gebeurtenissen, werkzaamheden, bezoekerslijsten en sleuteluitgifte.  Door dit allemaal waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel de materialen, apparaten en het bouwpersoneel.

Beschikt uw bouwplaats ook over camera’s? Dan kunnen deze 24/7 uitgekeken worden door onze meldkamer. De operator stuurt dan de bouwbeveiliger of politie aan bij gevaarlijke of verdachte situaties.

Huschka beveiliger controleert op bouwterrein

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook nog deze week uw bouwplaats laten beschermen tegen diefstal, vandalisme of overlast? Vraag dan direct een offerte op maat aan en voorkom onnodige schade, kosten en vertraging aan uw bouwproject.
Huschka bouwbeveiliger tijdens surveillance

Voordelen van bouwbeveiliging

Het inhuren van een bouwbeveiliger heeft meerdere voordelen:

  1. Het uitvoeren van toegangscontrole en bezoekersregistratie. Onze bouwbeveiligers houden bij wie er aanwezig is op het bouwterrein. Maar ze kunnen ook ongewenste gasten buiten de deur houden.
  2. Het bijhouden van sleutel- en porto/telefoon uitgifte. Onze bouwbeveiligers verwerken alle uitgiftes in hun dagrapportage, hierdoor weet u precies wie wat nog in zijn bezit heeft.
  3. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze bouwbeveiligers lopen tijdens hun dienst meerdere controlerondes om de veiligheid in en rondom de bouwplaats te garanderen. U kunt zelf bepalen hoeveel controlerondes er tijdens een dienst gelopen worden. Wij maken deze inzichtelijk in de dagrapportages met behulp van klokpunten.
  4. Het uitvoeren van brandrondes om calamiteiten buiten bouwtijden te voorkomen. Onze bouwbeveiligers controleren of er brandgevaarlijke situaties zijn. Hierdoor kunt u de bouwplaats altijd met een gerust hart achterlaten.
  5. Het uitvoeren van EHBO bij ongevallen. Al onze bouwbeveiligers zijn in het bezit van een geldig BHV en VCA certificaat en kunnen direct eerste hulpverlening bieden bij ongevallen. Dit scheelt fysiek letsel en zelfs levens!
Huschka bouwbeveiliger aan het werk in bouwkeet

Onze overige objectbeveiligingsdiensten

Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Bescherm uw klanten en personeel tegen diefstal, vandalisme, overlast en overige calamiteiten!

Alle bezoekerslijsten op 1 plek

Alle rapportages van onze bouwbeveiligers zijn inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u ten alle tijden inzicht in de beveiliging van u pand. In het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

De kwaliteit van onze bouwbeveiligers

Kwaliteit van onze bouwbeveiligers staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze bouwbeveiliging. Een verbeterpunt op een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit van onze bouwbeveiliging in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: camerabewaking, alarmopvolging, mobiele surveillance objectbeveiliging, winkelbeveiliging etc. De reden dat wij uw veiligheid specialist zijn is het volgende:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • Betrouwbare en regionale beveiliging.
  • Wij zijn onafhankelijk.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”