Beheer brandmeldinstallatie

Maandelijkse en 4-maandelijkse controle

Huschka verzorgt de verplichte maandelijks controle van uw brandmeldinstallatie. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt van deze taak.

Huschka ontruimingsplan, noodverlichting

BMC preventief controleren?

Huschka Groep is de specialist in het controleren en onderhouden van uw brandmeldinstallatie, zoals de brandmeldcentrale en de rookmelders. Het is heel belangrijk dat uw brandpreventie systemen altijd werkzaam zijn. Hierdoor wordt een mogelijke brand ten alle tijden geconstateerd en kan de brandweer direct gealarmeerd worden. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk schade aan uw bedrijfspand, medewerkers, bezoekers, etc. voorkomen.  Wilt u meer informatie over het beheer van uw brandmeldinstallatie ontvangen of wilt u het beheer hiervan aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Beheerder BMI controleert maandelijks de BMC.

Wettelijk verplichte controle

Brandmeldinstallaties zijn onmisbaar in elk bedrijfspand, winkelcentrum, parkeergarage, etc. Aangezien zij een brand in een mum van tijd kunnen constateren. Dat is een prettig gevoel als u als pandeigenaar verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw personeel en bezoekers. Volgens de NEN2654 is het maandelijks controleren van uw brandmeldinstallatie ook nog eens wettelijk verplicht! Als u dit niet doet dan riskeert u een hoge boete en kunt u de veiligheid van uw werknemers en bezoekers niet garanderen. Wij van Huschka Groep nemen deze taak graag van uw over, zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Daarentegen weet u zeker dat uw brandmeldcentrale en rookmelders ten alle tijden functioneel zijn.

Huschka beheerder BMC haalt brandblusser uit zijn auto

Een offerte op maat ontvangen?

Beschikt uw bedrijfspand, winkelcentrum, parkeergarage, etc. ook al over een brandmeldinstallatie? En wilt u dat Huschka Groep u ontzorgd met het maandelijks preventief controleren van uw brandmeldinstallatie? Vraag dan direct een offerte op maat aan!
Huschka Safety Services

Onze overige Veiligheidsdiensten

Huschka beheerder blusmiddelen

Onderhoud blusmiddelen

Controleert u al maandelijks uw blusmiddelen? Huschka kunt deze taak van u overnemen, waardoor u altijd over goede blusmiddelen beschikt.
Huschka ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond

Beschikt u al over een ontruimingsplattegrond? Dit is namelijk volgens de ARBO wetgeving verplicht in iedere bedrijfspand.

Wat wordt er gecontroleerd aan uw brandmeldinstallatie?

Tijdens de maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie worden meerdere essentiële onderdelen gecontroleerd. De volgende onderdelen worden gecontroleerd:

 1. De akoestische en optische indicatoren van uw brandmeldinstallatie.
 2. De brandweerpanelen en nevenpanelen.
 3. Komt de brandmelding binnen bij de alarmcentrale?
 4. Komen alle storingen van uw brandmeldcentrale binnen bij de alarmcentrale?
 5. Visuele controle van uw brandmeldcentrale, zoals is de BMC goed bevestigd en bereikbaar? Is het paneel van de BMC in goede staat?

 

Voordelen van het maandelijks controleren van uw brandmeldcentrale:

Als u de maandelijkse controle aan uw brandmeldinstallatie door Huschka laat doen, dan heeft dit meerdere voordelen:

 • Geen onverwachte hoge boetes
 • Een werkende brandmeldinstallatie
 • Een veilig werkvloer voor uw medewerkers en bezoekers
 • Geen nodeloze meldingen en storingen meer
Huschka BMC beheerder controleert rookmelder

Alle onderhoud rapportages op 1 plek!

Onze monteurs verwerken al hun werkzaamheden in een onderhoudsrapportage en in uw logboek op locatie. Alle aangemaakte onderhoudsrapportages kunt u terug vinden in het klantenportaal van Huschka of in uw mailbox. Hierdoor heet u altijd inzicht in het onderhoud van uw brandmeldinstallatie. Daarentegen kunt u tijdens een controle laten zien dat het beheer van uw BMI op orde is. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal, zoals: klachten, afspraken, facturen, etc.

Maandelijks beheer van hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit van ons maandelijks beheer brandmeldinstallatie staat bij ons op nummer 1. Ten eerste zij al onze medewerkers gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten wat ze moeten doen. Ten tweede houden wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met ons maandelijkse beheer van uw brandmeldinstallatie. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze service nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsdiensten, zoals: het beheer van brandmeldinstallatie, onderhoud blusmiddelen en verschillende veiligheidsopleidingen. Wij zijn uw veiligheid specialist door verschillende redenen:

 • Wij maken altijd een veiligheidsplan op maat!
 • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn onafhankelijk.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka monteur voert visuele controle uit op noodverlichting

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”