Beveiligingsdiensten

Een integrale oplossing voor al u beveiligingsdiensten?

Huschka Groep levert een integraal beveiligingspakket op maat aan in de regio Leiden, Haaglanden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan de Rijn, Westland en Het Groene Hart.

Huschka surveillance auto's op een rij

Integraal beveiligingspakket?

Huschka Groep kan alle beveiligingstaken voor u op zich nemen, zodat u zich helemaal geen zorgen meer hoeft te maken over de beveiliging van uw organisatie. Wij stellen aan de hand van uw wensen een persoonlijk integraal beveiligingsplan op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van 24/7 live camerabewaking, objectbeveiliging en alarmopvolging/mobiele surveillance waardoor u pand volledig beveiligd is! Maar alle combinaties zijn mogelijk, daarom kiest u met Huschka Groep meer dan alleen voor veiligheid!

  • Beveiliging op uw wensen afgestemd
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform
Huschka Groep meldkamer, alarmcentrale

Onze beveiligingsdiensten

Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Snelle aanrijtijden op al uw alarmmeldingen.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Verhoog de veiligheid en het veiligheidsgevoel in en rondom uw bedrijfspand, winkel, zorginstelling, bouwplaats etc.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!

Verschillende beveiligingsdiensten combineren?

Als u wilt dat uw bedrijfspand, bedrijventerrein, winkelcentrum, etc. van top tot teen beveiligd is dan kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende beveiligingsdiensten. Al onze verschillende diensten vullen elkaar aan waardoor de heterdaadkracht verhoogd wordt! Bijvoorbeeld u kiest voor camerabeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en objectbeveiliging van Huschka:

  • Dan is uw bedrijfspand ten eerste tijdens kantoor uren goed beveiligd door onze objectbeveiligers door middel van het uitvoeren van receptietaken, brand- en sluitrondes, het lopen van controlerondes, etc.
  • Ten tweede wordt uw pand buiten kantoor tijden beveiligd door onze surveillanten door middel van het rijden van verschillende controlerondes en het direct aanrijden op alarmmeldingen.
  • Als laatste wordt de beveiliging van uw pand ook eens ondersteund met 24/7 camerabewaking. Als er wat gebeurt kunnen onze operators de objectbeveiligers, surveillanten en de politie ondersteunen met realtime informatie van de huidige situatie.

 

Hierdoor is uw pand volledig beveiligd tegen diefstal, vandalisme, inbraak, overvallen en alle overige calamiteiten! Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij stellen dan samen een voordelig beveiligingsplan op.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”