Beveiliging Rijswijk

Beveiliging Rijswijk specialist in beveiligingsdiensten in Haaglanden

Beveiliging Rijswijk oftewel Huschka Beveiligers, ook wel bekend als dé beveiligingsexpert in Rijswijk, biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten in Rijswijk en de bredere regio Haaglanden. Onze diensten omvatten meldkamerdiensten, mobiele surveillance, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, camerabeveiliging, alarmopvolging, zorgbeveiliging en winkelbeveiliging.

Als toonaangevend beveiligingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerkbeveiligingsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in Rijswijk en de Haaglanden. Ons ervaren team staat bekend om zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en snelle reactietijd.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw woning, bedrijfspand, bouwplaats, zorginstelling of winkel, bij Huschka Beveiligers bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid pakket aan beveiligingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw eigendommen te allen tijde veilig zijn.

Kies voor Huschka Beveiligers voor professionele beveiliging in Rijswijk en de regio Haaglanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Beveiliging Rijswijk, beveiliging Haaglanden

Integrale beveiliging in Rijswijk?

Zoekt u naar integrale beveiliging in Rijswijk?

Huschka Beveiligers is dé beveiligingsspecialist in Rijswijk die uitblinkt in veelzijdigheid. Wij bieden op maat gemaakte integrale beveiligingsoplossingen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf of woning. Met onze diepgaande kennis van de omgeving Rijswijk stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat perfect aansluit op uw behoeften. Onze uitgebreide dienstverlening omvat onder andere alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, bouwbeveiliging en winkelbeveiliging. Met Huschka kiest u voor meer dan alleen veiligheid.

  • Beveiliging afgestemd op op uw wensen!
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform.

 

Deze week nog beveiliging in Rijswijk krijgen? Neem dan direct contact met ons op.

Onze beveiligingsdiensten in Rijswijk

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht in Rijswijk verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat uw alarmsysteem af? wij rijden direct aan op uw alarmmelding.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Rijswijk buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.

Beste beveiliging Rijswijk

Huschka Beveiligers, gevestigd in Rijswijk, biedt de beste beveiligingsdiensten dankzij onze lokale aanwezigheid. Hierdoor kunnen we snel ter plaatse zijn bij meldingen. Bovendien onderhouden we nauw contact met de gemeente en andere veiligheidspartners. Onze beveiligers zijn vertrouwd met Rijswijk; ze kennen de aandachtspunten en zijn door hun kennis van het werkgebied altijd snel ter plekke. We werken uitsluitend met gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers, die continu worden getraind in calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Zo zijn ze in elke situatie optimaal voorbereid.

Huschka Groep is dé specialist in beveiliging in Rijswijk, met expertise in diverse beveiligingsdiensten, waaronder objectbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en camerabeveiliging. Maak gebruik van onze beveiligingsdiensten en profiteer van:

  • 100% inzetbaarheid.
  • 24/7 bereikbaarheid.
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
  • Centralisatie van al uw beveiligingsbehoeften bij één betrouwbaar bedrijf.
Beveiliging Rijswijk, beste beveiliging Rijswijk

Erkend beveiligingsbedrijf in Rijswijk

Als erkend beveiligingsbedrijf in Rijswijk zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Onze expertise strekt zich uit tot zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten, en we bieden al onze diensten op maat aan in de regio Haaglanden. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, bouwbeveiliging, alarmopvolging, objectbeveiliging, winkelbeveiliging en zorgbeveiliging.

Bij de uitvoering van al onze beveiligingsdiensten staat snelheid, kennis en vakmanschap centraal, en dit alles tegen een betaalbare en scherpe prijs. We realiseren dit door innovatie in het operationele proces en  duurzaamheid in ons wagenpark. Al onze alarm- en surveillancevoertuigen zijn namelijk 100% elektrisch. Dus als u op zoek bent naar een erkend beveiligingsbedrijf in de omgeving Haaglanden, neem dan contact op met Beveiliging Rijswijk en laat uw bedrijf of woning optimaal beveiligen.

Beveiliging Rijswijk, erkend beveiligingsbedrijf in Rijswijk

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Rijswijk. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”