Alarmopvolging Lisse

Specialist in alarmopvolging Lisse

Huschka beveiligers, beter bekend als alarmopvolging Lisse, is een beveiligingsbedrijf die gespecialiseerd is in alarmopvolging in Lisse en omstreken. Wij kunnen uw bedrijf, winkel, (woon)huis, bedrijventerrein, winkelcentrum, etc. 24/7 beveiligen. Onze surveillanten rijden direct aan zodra uw alarmsysteem, brandalarm, inbraakalarm, etc. afgaat. Hierdoor kunt u uw pand met een gerust hart achterlaten.

Huschka alarmauto

Snelle alarmopvolging Lisse

Huschka Groep, ook wel alarmopvolging Lisse, is de specialist op het gebied van alarmopvolging in Lisse. Om uw bedrijf, winkel, huis, bedrijventerrein, etc goed te beveiligen is een snelle alarmopvolging cruciaal. De doeltreffendheid en snelheid waarmee onze surveillanten een alarmmelding afhandelen, zorgt ervoor dat de schade beperkt blijft! Wij hebben een strak protocol voor de afhandeling van een alarmmelding, hiermee garanderen wij dat onze beveiliger de juiste handelingen uitvoert bij uw pand. Daarnaast verwerken onze surveillanten al hun werkzaamheden in een alarmbriefje, waardoor u ten alle tijden inzicht heeft in de acties van onze surveillanten. Dus wilt u uw bedrijf of huis in de regio Duin- en Bollenstreek laten beveiligen tegen schade, inbraak en diefstal? Neem dan direct contact met ons op.

Huschka surveillant kijkt naar portofoon

Beste alarmopvolging Lisse

Huschka is de specialist in alarmopvolging in Lisse. Zodra uw alarmsysteem, inbraakalarm of brandalarm af gaat ontvangen onze surveillanten de melding. Zij zullen vervolgens direct aanrijden op uw pand. Aangezien wij een kantoor hebben in de regio Duin- en Bollenstreek zijn wij snel ter plaatse. Onze beveiligers zijn bekend in Lisse, zij weten wat de aandachtpunten zijn en hebben kennis van het werkgebied. Daarnaast hebben wij goed contact met de gemeente en veiligheidspartners. Daarentegen werken wij alleen met gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers. Zij worden non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Hierdoor weten zij in elke situatie precies wat ze moeten doen. Als u kiest voor alarmopvolging Lisse dan wordt u zorgeloos beveiligd. Ontvang vandaag nog een offerte op maat!

Huschka surveillant geeft melding door

Onze overige beveiligingsdiensten in Lisse

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Voor iedereen op de werkvloer een hoog veiligheidsgevoel!

Erkend in alarmopvolging Lisse

Als beveiligingsbedrijf Lisse zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Wij bieden in Lisse alarmopvolging op maat aan. Zodra het alarmsysteem, inbraakalarm of brandalarm afgaat in uw pand rijden onze beveiligers direct aan. Bij aankomst controleren zij uw pand op inbraak en verdachte personen. Is er niks aan de hand dan schakelen zij uw alarmsysteem weer in en sluiten ze uw pand af. Als laatste ontvangt u een rapport van de gebeurtenis en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo houdt u grip op uw alarmopvolging in Lisse.

Alarmopvolging, hoe werkt het?

Zodra uw inbraakalarm, brandalarm of alarmsysteem af gaat worden onze beveiligers direct aangestuurd door de meldkamer. Zodra de beveiliger aankomt inspecteert hij als eerst het pand. Hij controleert hierop inbraakschade en eventuele aanwezige verdachte personen. Als de surveillant vermoed dat er is ingebroken of dat er nog personen in het gebouw aanwezig zijn dan schakelt hij direct op naar de politie! De surveillant controleert dan samen met de politie uw pand en zo nodig ondersteund hij bij de aanhouding van de inbreker. Als er geen aanwijzingen zijn van een inbraak dan betreedt de surveillant zelfstandig uw pand, schakelt hij het alarmsysteem weer in en sluit het pand af. Als laatste stelt de surveillant een rapport op, deze is terug te vinden in het klantenportaal.

De snelste alarmopvolging in Lisse

Huschka Groep streeft ernaar om de snelste alarmopvolging in Lisse te hebben. Maar de surveillant dient zich wel te houden aan de verkeersregels. Desondanks resulteert dit niet in een minder snelle alarmopvolging. Doorgaans zijn onze beveiligers net zo snel ter plekke als de politie. Huschka Groep heeft een gemiddelde aanrijtijd van 20 minuten!

Huschka beveiliger zit in surveillantenauto

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Lisse. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”