Mobiele surveillance Leiderdorp

Specialist in mobiele surveillance Leiderdorp

Huschka beveiligers, beter bekend als mobiele surveillance Leiderdorp, is een beveiligingsbedrijf die gespecialiseerd is in mobiele surveillance in Leiderdorp. Wij kunnen uw (woon)huis, bedrijf, bedrijventerrein, winkel, etc. 24/7 beveiligen. Onze mobiele surveillanten open- en sluiten uw pand, rijden direct aan op alarmen, rijden meerdere controlerondes, etc. Hierdoor kunt u uw pand met een gerust hart achterlaten.

Huschka surveillance auto's op een rij

Mobiele surveillance Leiderdorp

Huschka Groep, ook wel mobiele surveillance Leiderdorp, is de specialist op het gebied van mobiele surveillance. Als u kiest voor Huschka Groep dan weet u zeker dat u uw, bedrijf, bedrijventerrein, winkel of woonhuis met een gerust hart achter laat. De mobiele surveillant sluit uw pand goed af en zorgt ervoor dat geen enkel raam of deur open blijft staan. Wij kunnen uw pand ook openen volgens een specifieke procedure. Daarnaast verzorgen wij een snelle opvolging bij een alarmmelding. Als laatste rijden onze surveillanten ook verschillende controlerondes rond uw bedrijf. Hierdoor is uw bedrijf 24/7 goed beveiligd! Dus wilt u uw bedrijf of huis in Leiderdorp laten beveiligen tegen schade, inbraak en diefstal? Neem dan direct contact met ons op.

Huschka surveillant beveiliging Leiderdop

Beste mobiele surveillance Leiderdorp

Onze mobiele surveillanten kunnen meerdere taken in Leiderdorp voor u uitvoeren, zoals: Het rijden van controlerondes, het open- en sluiten van het pand, het extra controleren van hotspots, het beveiligen van woonwijken en- bedrijventerreinen en het uitvoeren van de alarmopvolging. Wij hebben een kantoor in Leiderdorp vanwege onze lokale aanwezigheid kunnen wij snel ter plaatse zijn bij een alarmmelding. Onze beveiligers zijn bekend in Leiderdorp, zij weten wat de aandachtpunten zijn en hebben kennis van het werkgebied. Daarnaast hebben wij goed contact met veiligheidspartners en de gemeente Leiderdorp. Wij werken alleen met gediplomeerde en goed opgeleide mobiele surveillanten. Zij worden non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Hierdoor weten zij in elke situatie precies wat ze moeten doen. Als u kiest voor mobiele surveillance Leiderdorp dan wordt u zorgeloos beveiligd!

Huschka beveiliger pak een sleutel uit de kluis.

Onze overige beveiligingsdiensten

Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Een hoog veiligheidsgevoel voor iedereen op de werkvloer door jarenlange ervaring.
Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht verhogen met 24/7 camerabeveiliging en Live View.

Erkend in mobiele surveillance Leiderdorp

Als beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Wij bieden in Leiderdorp mobiele surveillance op maat aan. Wij kunnen verschillende taken voor u uitvoeren, zoals: het rijden van controlerondes, het open- en sluiten van het pand, het extra controleren van hotspots, etc. Vervolgens verwerkt de surveillant al zijn werkzaamheden in een rapport. Dit rapport ontvangt u direct in uw mailbox, hierdoor houdt u grip op uw mobiele surveillance Leiderdorp.

Voordelen van de mobiele surveillance Leiderdorp

  1. Het uitvoeren van open – en sluitrondes. Hiermee weet u zeker dat u bedrijfspand op een veilige en de juiste manier geopend en gesloten wordt. Dit voorkomt een hoop gestress en gedoe.
  2. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze surveillanten kunnen tijdens hun dienst meerdere controlerondes rijden. Hierdoor kunt u veiligheid in en rondom uw bedrijfspand realiseren. Wij maken deze controlerondes inzichtelijk met behulp van klokpunten.
  3. Het rijden van alarmmeldingen. Als uw alarmsysteem afgaat dan krijgen onze surveillanten een melding en rijden zij gelijk aan. Hierdoor kunt u onnodige diefstal en schade voorkomen.

Mogelijkheden in Leiderdorp

Huschka groep biedt meerdere opties aan voor mobiele surveillance Leiderdorp:

  • Openings- en sluitrondes.
  • Keyholding.
  • Externe- en interne controlerondes.
  • Servicebegeleidingen.
  • Collectieve beveiliging.
  • Brandopvolging.
Huschka surveillant stap uit zijn alarmen auto

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Leiderdorp. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”