Beveiliging Leiderdorp

Huschka specialist in beveiliging Leiderdorp

Huschka beveiligers beter bekend al beveiliging Leiderdorp, is een beveiligingsbedrijf die veel verschillende beveiligingsdiensten levert in Leiderdorp en de regio erom heen. Bij ons kunt u terecht voor alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamer diensten, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, zorgbeveiliging en winkelbeveiliging.

Huschka surveillance auto's op een rij

Integrale beveiliging in Leiderdorp?

Huschka beveiligers is een beveiligingsbedrijf in Leiderdorp die op meerdere vlakken inzetbaar is. Wij kunnen uw een integraal beveiligingspakket op maat aanbieden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van uw bedrijf, bedrijventerrein, winkel, bouwplaats, etc! Aan de hand van uw persoonlijke wensen maken wij een beveiligingsplan op maat. wij leveren meerdere beveiligingsdiensten in Leiderdorp, zoals: alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamer diensten, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, bouwbeveiliging en winkelbeveiliging. Alle combinaties zijn mogelijk, daarom kiest u met Huschka voor meer dan alleen veiligheid!

  • Beveiliging afgestemd op op uw wensen!
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform.
Huschka surveillant beveiliging Leiderdop

Onze beveiligingsdiensten

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht in Leiderdorp verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat uw alarmsysteem af? wij rijden direct aan op uw alarmmelding.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Leiderdorp buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!

Beste beveiliging Leiderdorp

Huschka heeft een kantoor op het bedrijventerrein de Baanderij in Leiderdorp. Hierdoor zijn wij altijd snel ter plaatsen bij een melding. Daarnaast hebben wij goed contact met gemeente en de lokale veiligheidspartners. Onze beveiligers zijn bekend in Leiderdorp, zij weten wat de aandachtpunten zijn en zijn door kennis van het werkgebied altijd snel ter plaatse. Daarentegen werken wij bij beveiliging Leiderdorp uitsluitend met gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers. Zij worden non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Hierdoor weten zij in elke situatie precies wat ze moeten doen. Als laatste is de visie van Huschka om vanuit een klantvriendelijke en transparante manier te werk te gaan. Huschka Groep is de beveiliging specialist in Leiderdorp op het gebied van verschillende beveiligingsdiensten: van objectbeveiliging en alarmopvolging tot mobiele surveillance en camerabeveiliging. Maak gebruik van een van onze beveiligingsdiensten en profiteer van:

  • 100% inzetbaarheid.
  • 24/7 bereikbaar.
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
  • Al uw beveiligingsdiensten ondergebracht bij één bedrijf.
Huschka Beveiligers verhuisd naar Leiden!

Erkend in beveiliging Leiderdorp

Huschka is gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Wij zijn inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten. Wij bieden al onze beveiligingsdiensten op maat aan. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: mobiele surveillance, alarmopvolging, camerabeveiliging, meldkamer diensten, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, winkelbeveiliging en zorgbeveiliging.

Bij het uitvoeren van al onze beveiligingsdiensten staat snelheid, kennis en kunde centraal en dit allemaal voor betaalbare een scherpe prijs. Wij maken dit mogelijk door innovatie in het operationele proces en duurzaamheid in het wagenpark. Al onze alarm- en surveillance auto’s zijn namelijk 100% elektrisch. Dus bent u opzoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in de omgeving van de Bollenstreek, neem dan contact op met beveiliging Leiderdorp en laat u bedrijf of huis goed beveiligen.

Huschka teamleider meldkamer werkzaamheden

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Leiderdorp. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”