Beveiliging Katwijk

Huschka is de specialist in beveiliging in Katwijk.

Beveiliging Katwijk oftewel Huschka Beveiligers, ook bekend als dé beveiligingsexpert in Katwijk, biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten in zowel Katwijk als de bredere regio van Duin- en Bollenstreek. Onze diensten omvatten onder andere meldkamerdiensten, mobiele surveillance, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, camerabeveiliging, alarmopvolging, zorgbeveiliging en winkelbeveiliging. Vertrouw op ons ervaren team voor betrouwbare beveiligingsoplossingen op maat voor uw behoeften in Katwijk en omgeving.

Huschka objectbeveiliger spreek in porto

Integrale beveiliging Katwijk?

Huschka Beveiligers is dé expert in integrale beveiliging in Katwijk, met veelzijdige diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw pand. Ons ervaren team stelt een persoonlijk beveiligingsplan op, afgestemd op uw specifieke behoeften en de omgeving van Katwijk. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, bouwbeveiliging en winkelbeveiliging. Met Huschka kiest u voor meer dan alleen veiligheid

  • Beveiliging afgestemd op op uw wensen!
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform.
Huschka high-risk beveiliger

Onze beveiligingsdiensten in Katwijk

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht in Katwijk verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat uw alarmsysteem af? wij rijden direct aan op uw alarmmelding in Katwijk
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Katwijk buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!

Beste beveiliging Katwijk

Ontdek de beste beveiliging in Katwijk met Huschka Groep

Als lokale beveiligingsspecialist in Katwijk en de bredere regio Duin- en Bollenstreek, staat Huschka Groep bekend om zijn snelle respons en diepgaande kennis van het gebied. Ons kantoor is strategisch gelegen, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn bij elke melding. Bovendien onderhouden we nauwe banden met de gemeente en andere veiligheidspartners, wat ons in staat stelt om effectief samen te werken aan een veilige omgeving.

Onze beveiligers zijn vertrouwd met de specifieke aandachtspunten van Katwijk en worden voortdurend bijgeschoold in verschillende aspecten van beveiliging, waaronder calamiteitenbeheer, gastvrijheid, de-escalatie en profilering. Dit waarborgt dat ze altijd adequaat kunnen reageren op elke situatie.

Bij Huschka Groep bent u verzekerd van hooggekwalificeerde beveiligers die 24/7 beschikbaar zijn. Of u nu objectbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance of camerabeveiliging nodig heeft, wij bieden een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten. Kies voor Huschka Groep en profiteer van:

  • 100% inzetbaarheid.
  • 24/7 bereikbaarheid.
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
  • Alle beveiligingsdiensten onder één dak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Huschka Groep uw beveiligingsbehoeften in Katwijk en omstreken kan vervullen.”

Huschka beveiliger controleert op bouwterrein

Erkend in beveiliging Katwijk

Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf Katwijk zijn wij gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, voldoen wij aan de normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Onze dienstverlening is flexibel en schaalbaar, geschikt voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten in Katwijk en de bredere regio van Duin- en Bollenstreek. Bij Huschka Groep bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat mobiele surveillance, alarmopvolging, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, winkelbeveiliging en zorgbeveiliging. Bij al onze beveiligingsdiensten staat snelheid, kennis en vakmanschap centraal, en dit alles tegen een betaalbare prijs. Wij bereiken dit door voortdurende innovatie in onze operationele processen en duurzaamheid in ons wagenpark. Onze alarm- en surveillancevoertuigen zijn bijvoorbeeld allemaal 100% elektrisch.

Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in de regio Duin- en Bollenstreek? Neem dan contact op met Huschka Groep voor professionele beveiliging in Katwijk en omgeving. Laat uw bedrijf of huis vakkundig beveiligen door onze experts.”

Huschka mobiel surveillance stap uit de auto

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Katwijk. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”