Beveiliging Den Haag

Beveiliging Den Haag specialist in beveiligingsdiensten in Haaglanden

Beveiliging Den Haag oftewel Huschka Beveiligers, ook wel bekend als de toonaangevende beveiligingsexpert in Den Haag, biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten in Den Haag en de omliggende regio Haaglanden. Onze diensten omvatten mobiele surveillance, objectbeveiliging, meldkamerdiensten, bouwbeveiliging, alarmopvolging, camerabeveiliging, zorgbeveiliging en winkelbeveiliging.

Als erkend beveiligingsbedrijf staan wij bekend om onze betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen. Of het nu gaat om het beveiligen van uw bedrijf, woning, bouwterrein of winkel, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons team van goed opgeleide beveiligers is vertrouwd met de uitdagingen van Den Haag en is altijd snel ter plaatse om de veiligheid te waarborgen.

Kies voor Huschka Beveiligers en profiteer van professionele beveiliging op maat in Den Haag.

Beveiliging Den Haag, Beveiliging Haaglanden

Beveiliging Den Haag

Professionele Beveiliging in Den Haag en Haaglanden

Huschka Beveiligers is dé expert in beveiliging in Den Haag en de bredere regio van Haaglanden. Wij bieden veelzijdige beveiligingsdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Met onze integrale benadering bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf of huis.

Ons ervaren team stelt een persoonlijk beveiligingsplan op, rekening houdend met uw wensen en de omgeving van Den Haag. Bij Huschka Beveiligers kunt u terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder bouwbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance, meldkamerdiensten, zorgbeveiliging, camerabeveiliging, objectbeveiliging en winkelbeveiliging. Wij bieden verschillende combinaties van diensten aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past.

  • Beveiliging afgestemd op op uw wensen!
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform.
Beveiliging Den Haag, beveiliging Haaglanden

Onze beveiligingsdiensten in Den Haag

Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!
Huschka Groep camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Heterdaadkracht in Den Haag verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat uw alarmsysteem af? wij rijden direct aan op uw alarmmelding.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Den Haag buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.

Beste beveiliging Den Haag

Optimale Beveiliging in Den Haag en Haaglanden

Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Den Haag beschikt Huschka over een lokaal kantoor, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn bij elke melding. Onze nauwe samenwerking met de gemeente en veiligheidspartners stelt ons in staat om effectief te handelen en de veiligheid te waarborgen. Onze beveiligers zijn goed bekend met Den Haag en haar omgeving, waardoor zij snel kunnen reageren op specifieke aandachtspunten.

Bij Huschka werken uitsluitend gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers die voortdurend worden getraind op diverse vaardigheden, zoals calamiteitenbeheer, gastvrijheid, de-escalatie en profilering. Hierdoor zijn zij in staat om in elke situatie doeltreffend te handelen. Als toonaangevende beveiligingsspecialist in de regio Haaglanden bieden wij een breed scala aan beveiligingsdiensten, variërend van objectbeveiliging en alarmopvolging tot mobiele surveillance en camerabeveiliging.

  • 100% inzetbaarheid.
  • 24/7 bereikbaar.
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
  • Al uw beveiligingsdiensten ondergebracht bij één bedrijf.

 

Vertrouw op Huschka voor de beste beveiligingsoplossingen in Den Haag en Haaglanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Beveiliging Den Haag, beste beveiliging Den Haag

Erkend in beveiliging Den Haag

Professionele Beveiliging in Den Haag en Haaglanden

Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf in Den Haag voldoen wij aan de hoogste normen van veiligheid, erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Of het nu gaat om kleine of grote beveiligingsopdrachten, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw behoeften in Den Haag en de omliggende regio Haaglanden.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat bouwbeveiliging, alarmopvolging, meldkamerdiensten, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging, camerabeveiliging, objectbeveiliging en mobiele surveillance. Bij al onze beveiligingsdiensten staan snelheid, kennis en vakmanschap centraal, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Dit realiseren wij door duurzaamheid te integreren in ons wagenpark en innovatie toe te passen in onze operationele processen. Onze alarm- en surveillance voertuigen zijn bijvoorbeeld allemaal 100% elektrisch.

Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in de regio Haaglanden? Neem dan contact op met Beveiliging Den Haag en laat uw bedrijf of huis professioneel beveiligen

Beveiliging Den Haag

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Den Haag. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”