Huschka's nieuwe dienst auto's!

Huschka’s nieuwe dienst auto’s

Huschka’s nieuwe dienst auto’s

Twee schitterende Renault Kangoo’s E-tech Electric voor de Huschka Groep

Als aanvulling op ons 100% elektrische wagenpark hebben wij gisteren 2 schitterende elektrische Renault Kangoo’s E-tech in ontvangst mogen nemen. Deze emissieloze en veelzijdige “bedrijfsauto van het jaar 2023” past perfect binnen onze visie van duurzaam ondernemen en is een prachtige verschijning waarbij de welbekende “Huschka striping” hem helemaal afmaakt!

Wij bedanken Zeeuw & Zeeuw Renault en in het bijzonder Ed Mouton en Maurice van Hagen, voor de goede advisering en de correcte aflevering van de auto’s en het bedrijf DsignMarking voor wederom een prachtig resultaat.

Ook wensen wij onze surveillanten vele fijne en veilige kilometers toe met deze nieuwe Renaults 🙌.

#beveiliging #elektrischrijden #huschka #alarmopvolging #mobielesurveillance #veiligheid