Huschka mobiele surveillant praktijkbegeleider

Ontmoet onze praktijkopleider

Ontmoet Sander, onze praktijkopleider binnen de mobiele surveillance.

Sander is al een lange tijd onderdeel van de Huschka Groep. Een enorm gemotiveerde en ervaren surveillant. Op dit moment hebben wij binnen de mobiele surveillance plek voor 2 stagiaires. Dus ben jij in het bezit van een auto rijbewijs en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij jou de kans om je beveiligingsdiploma te behalen.

Je zal onderdeel uit gaan maken van een dynamisch team met wisselende diensten. Tijdens een dienst krijg je te maken met het controleren van bedrijfspanden, het openen – en sluiten van bedrijfspanden en alarmopvolging zoals inbraak en brandmeldingen.

Dus wil je graag mobiel surveillant worden? Solliciteer dan direct. Sander help je graag met het behalen van je diploma!

Solliciteer direct