Alarmcentrale Huschka

Wij handelen al uw alarmmeldingen af

Beschikt uw bedrijfspand, winkel, parkeergarage, huis of zorginstelling ook over een alarmsysteem, zoals een inbraaksysteem of brandmeldinstallatie? Laat dan uw alarmmeldingen binnenkomen bij de meldkamer van Huschka. Onze operators bekijken de melding en ondernemen altijd de gepaste actie, zoals het aansturen van de surveillancedienst of de politie en brandweer.

Huschka centralist aan het werk.

Hoe werkt de alarmcentrale van Huschka?

Zodra uw alarmsysteem een alarm genereerd wordt deze doorgestuurd naar onze alarmcentrale. Uw alarmsysteem genereert een alarm als hij iets ongewoons detecteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inbraakalarm, brandalarm, overvalalarm, storingsalarm, sabotage melding, 1-uurs melding etc. Zodra de alarmmelding binnenkomt bij de alarmcentrale van Huschka dan ondernemen onze operators direct actie. Meestal betekend dit dat wij de verantwoordelijke binnen uw organisatie bellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de alarmopvolging van Huschka aan te sturen. Onze surveillant rijdt dan direct op uw pand aan en controleert de alarmmelding. Hierdoor hoeft u dit niet zelf te doen en laat u de alarmopvolging over aan een ervaren surveillant. Wilt u meer weten over onze alarmcentrale of dienstverlening? Neem dan contact met ons en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Huschka operator verwerkt een camera melding.

Direct een offerte op maat ontvangen?

Wilt u ook nog deze week de alarmmeldingen van uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie binnen laten komen in de alarmcentrale van Huschka? Vraag dan direct een offerte op maat aan en wordt 24/7 beveiligd.
Huschka directeur staat voor de uitkijkschermen in de meldkamer

Gerelateerde beveiligingsdiensten

Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Alarmopvolging

Na een alarmmelding rijden onze surveillanten direct aan op uw bedrijfspand.
Huschka Groep camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Heterdaadkracht verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
camera verificatie

Camera verificatie

Als u alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen onze operators met behulp van camerabeelden de melding verifiëren.
Parkeer beheer

Beheer parkeergarage

Huschka kan uw parkeergarage 24/7 op afstand beheren. Wij kunnen uw slagbomen, speedgates, parkeerautomaten bedienen.