Beheerder BMI controleert maandelijks de BMC.

Beheerder BMI

Beheerder BMI worden bij Huschka?

Wij zijn opzoek naar een Beheerder Brandmeldinstallatie / Operationeel Medewerker. Vind je het leuk/interessant om met brandveiligheid bezig te zijn voor onze opdrachtgevers. En ben je communicatief goed om deze contacten te onderhouden? En wil je jezelf verdiepen in allerlei andere veiligheidsvraagstukken? Neem dan snel contact met ons op! Deze functie is fulltime en dus op basis van een 36-40 uur contract.

Functie omschrijving

Je hooftaak is het verzorgen van de maandelijkse controle (OP taken) aan de brandmeldinstallaties bij onze opdrachtgevers. Hiernaast blijft er voldoende tijd over om als operationeel medewerker bezig te zijn met onze overige diensten. Zoals het ondersteunen van onze instructeurs bij de cursussen, administratief werk rondom de cursussen, klantcontacten, etc.

Een grip uit de taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Maandelijkse controle (OP taken) van Brandmeldinstallaties.
 • Aanspreekpunt van de opdrachtgevers.
 • Rapporteren en informeren van de werkzaamheden.
 • Werkzaamheden omtrent onze veiligheidscursussen.
 • Uitvoeren en rapporteren jaarlijkse controle AED’s.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • In het bezit van een diploma Beheerder Brandmeldinstallatie (of bereidt deze te halen).
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beheersing van Engelse taal in woord (is een pré).
 • Je hebt kennis/ervaring met het bedienen van verschillende brandmeldsystemen (is een pré).

 

Huschka Safety Services B.V.

Huschka Safety Services is een onderdeel van de Huschka Groep. De hoofdmoot van de Huschka Groep is de particuliere beveiliging. Met Huschka Safety Services proberen wij onze opdrachtgevers te helpen omtrent alle andere veiligheidsvraagstukken. Hieronder hebben wij kort opgesomd wat wij doen:

 • Beheer Brandmeldinstallaties.
 • Onderhoud Kleine Blusmiddelen.
 • Veiligheidscursussen (BHV, VCA, Kinder EHBO, Agressie, etc.).
 • Opstellen ontruimingsplannen/plattegronden.
 • Webshop veiligheidsartikelen.
 • Etc.

 

Wat bieden wij jou

 • Marktconform Salaris.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Fulltime contract.
 • Een hecht/leuk klein team.
 • BHV certificaat (en nascholing).

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze sollicitatie enthousiast geworden en wil je graag het team van Huschka Safety Services versterken? Klik dan op de onderstaande link om je CV en motivatiebrief in te leveren en direct te solliciteren. Heeft u nog vragen over de vacature? Neem dan contact op via 071-5893062 en vraag naar Martijn Haasnoot.

Solliciteer direct